A Kávészünet lényege

Igazi olasz Espresso az élet apró szüneteire.

Törekszünk, hogy ügyfeleink a legjobb minőségű szolgáltatást kapják a kapszulás kávék piacán, melybe a korszerű gépek, a kiváló minőségű kapszulák és a gyors, színvonalas szervizszolgáltatás egyaránt beletartozik. Különös figyelmet fordítunk ügyfeleink egyedi igényeire. Cégünk sikeres működésének a titka a szolgáltatásaink folyamatosan fejlesztése és a kínálatunk bővítése.

És nem utolsó sorban, hogy igen is mindenkinek van 5 perc szünete a rohanó világban, hogy egy kellemes kávét elfogyasszon.  Ebben segítünk, ehhez értünk.

1.

történetünk

Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú, 1992-ben alakult. Fő tevékenységünk kávégépek és kapszulák értékesítése. Központunk Budapesten található, de számos megyében szolgálnak koffeinnel kávégépeink. Jelenleg több száz gépünk üzemel ipari üzemekben, irodaházakban, bankokban és otthonokban.

2.

küldetésünk

Úgy gondoljuk, hogy az őrölt kávé a valódi kávé elkészítésének alapja. Ennek köszönhető a kapszulás kávék utolérhetetlen aromája. A kávé kényelmesen és pár perc alatt elkészíthető, és máris a napsütéses délvidéken érezhetjük magunkat. Küldetésünknek tekintjük, hogy minél több embert megismertessük a Lavazza kávé adta örömökkel.

3.

víziónk

Hiszünk abban, hogy munkánkkal, céljainkkal szembeni tiszteletünk és a kávézás iránti elkötelezettségünk Ügyfeleink számára is értéket képviselnek. Nem a legnagyobbak, hanem a legkedveltebbek szeretnénk lenni. Olyanok, akiktől nem pusztán a legjobb árat, hanem az emberi hangot, a rugalmasságot várják el. Mást és máshogy csinálunk, hiszen vásárlóink és kávéink is sokfélék és egyediek.

“Majd akkor kezdem el a munkát, amikor a kávém is dolgozni kezd.”

Mogyoródi Gábor

MOGYORÓDI Gábor

A Kávészünet alapítója

0