Másfélmillió lépés a Kéken

Társaságunk elhivatott a tudatos táplálkozás és mozgás mellett. Kávé vásárlásoddal Te is hozzájárulhatsz Kormos Kitti és kutyája Mogyi sikeréhez, akik nem kis dologra vállalkoztak.

33 nap alatt futva fogják teljesíteni az Országos Kéktúra távját, ami összesen 1170 kilométer.

Kitti és Mogyi közel 1 500 000 lépést fog megtenni, mellyel mind a ketten nemes célt szolgálnak.

Kitti a befolyt összeget a Bátor Tábor Alapítványnak, Mogyi a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnak kívánja felajánlani.

Az oldalunkon vagy automatáinkból vásárolt kávéval Te is támogatod a kezdeményezés sikerét.

752400
megtett lépés

Kitti

40%

752 501 Ft / 1 500 000 Ft

Mogyi

17%

250 000 Ft / 1 500 000 Ft

1 kávé = 1 virtuális lépés

Kormos Katalin – Kitti

33 éves vagyok, pedagógus, zenész, edző, de ami jelen pillanatban fontos; futó.  Immáron több mint 8 éve futok hosszabb-rövidebb távokon. Régóta foglalkoztat a Kéktúra gondolata, de valahogy mindig macerásnak éreztem azt, hogy minden egyes szakaszhoz külön el kell utazni, így jött az ötlet, hogy sok-sok utazástól megkímélhetem magam, ha egy folyamatban teljesítem az utat.

Mivel többször gyűjtöttem már a Bátor Tábornak, úgy gondoltam, most is ezt teszem. Sétáltam már sokat (El Camino) és futottam is hosszúakat (ultrák) de a kettőt még nem ötvöztem, így van bennem egy egészséges félelem, hogy mi is fog történni az előttem álló 33 napon, de egy pillanatig nincs kétségem afelől, hogy a kitűzött célt elérjük, és mindkét alapítvány számára oda tudjuk adni az összeget.

Kérlek, segíts, hogy megvalósulhasson egy igazi álom! Mert minden lépés számít!

Mogyi

I. Rambo Mogyoró Indiana Jones MacLane, azaz Mogyi 2020-ban születtem, április 3-án a Pandémia első szakaszában, Szajolban.
Kitti gazdi 5 hetes koromban látogatott meg először, és már akkor szerelem volt első látásra, természetesen kölcsönös alapon. Május végén költöztem  hozzá Egerbe, és már a hazaút alkalmával világossá tettem mindenki számára, hogy nem vagyok egyszerű eset. De mivel gazdim sem az, nagy gond nem lehet.

Mihelyst lehetett megkezdődött a képzésem Oviban, majd iskolában, egyre több barátra tettem szert, és mihelyst az állatorvosom engedélyezte, elkezdtem betekintést nyerni a futás rejtelmeibe.

Eddig ugyan nem sok hivatalos eredménnyel büszkélkedem, de azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy én vagyok a Bükk Instant Kupa első és ezidáig egyetlen négylábú teljesítője. Nagy erőkkel készülünk a 33 napra, és remélem, össze tudom gyűjteni a nálam sokkal nehezebb sorssal rendelkező négylábú társaimnak a kitűzött célösszeget! Segítsetek nekem, hogy minél több kutyusnak tudjunk segíteni!

0