Club Espresso

Aminek minden igaz kávés tagja.

Törekszünk, hogy ügyfeleink a legjobb minőségű szolgáltatást kapják a kapszulás kávék piacán, melybe a korszerű gépek, a kiváló minőségű kapszulák és a gyors, színvonalas szervizszolgáltatás egyaránt beletartozik. Különös figyelmet fordítunk ügyfeleink egyedi igényeire.

A Club Espressoval célunk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol a minőségi kávézás mellett további kedvezményekkel is lehessünk kedves vásárlóink felé.

Mit nyújt a Club Espresso?

INGYENES KÓSTOLTATÁS HÁZNÁL

Hívjon minket zöld számunkon, és a megbeszélt időpontban, helyen ott leszünk, hogy vendégül lássuk Önt és kollégáit, vagy családtagjait, ismerőseit egy LAVAZZA eszpresszóra!

INGYENES KÁVÉGÉP

 Nem kell pénzt költenie, az olasz design mégis beköltözik az irodájába, konyhájába! A LAVAZZA BLUE rendszer 1000-es modellje a Pininfarina cég tervei alapján készült, a megbízható működés mellett elegáns stílusával hívja fel magára a figyelmet. Önnek a szervizre sem kell anyagilag áldoznia, mert az a teljes körű szolgáltatásunk része.

NINCS KÖTÖTT SZERZŐDÉS-IDŐTARTAM

 Kötelezettség nélkül visszavesszük a kölcsön-készüléket. A minimális rendelési mennyiség megvásárlásával kivisszük a gépet – próbálja ki kockázatmentesen!

AJÁNDÉK KIEGÉSZÍTŐK, FOGYASZTÁSTÓL FÜGGŐEN

Pontgyűjtési és vásárlási lehetőség: LAVAZZA csészék, poharak, és minden, ami a kifinomult kávézáshoz kell.

LEHETŐSÉG A GÉPEK MEGVÁSÁRLÁSÁRA

Ha úgy gondolja, a nagy fogyasztás miatt szívesen meg is vásárolná a LAVAZZA BLUE kapszulás rendszerű gépek valamelyikét, erre is lehetősége van. Tekintse meg kínálatunkat!

0