Amivel szolgálni tudunk

… másképp, mint mások.

Ezekhez a pillanatokhoz járulunk hozzá, hogy a Kávészünet olyan legyen, amit megérdemelsz. A kávéból csak a kiváló elfogadható, az ad valódi élményt, ha annak íze táncol a szánkban.

Mi rendelkezünk a megfelelő technológiával és kiváló minőségű kávéval, neked nincs más dolgod, mint a kapszulát a gépbe helyezni és 20 másodpercen belül kávéházi minőségű kávét kortyolhatsz kedvedre.

1.

induló csomag

Úgy gondoltuk, hogy megháláljuk az első vásárlóinkat azzal, hogy lista ár alatt, egy nagyon csinos kezdő szettel, ingyenes beüzemeléssel és kiszállítással kaució mentesen veheti igénybe szolgáltatásunkat.

A csomag tartalma 200 darab Lavazza Blue kapszula INGYEN és 1 darab LB1000-es Pininfarina által tervezett szuper kapszulás kávéfőző bruttó  59.970.- Ft helyett féláron bruttó 29.985.- Forintért. Az induló csomaghoz most 2 db Lavazza espresso porcelán csészét és alátétet adunk ajándékba. A csomagot telefonon vagy e-mailben tudod tőlünk megrendelni: 06 (1) 280 1192 vagy rendeles@kaveszunet.hu

2.

ínyenc csomag

Ha már ügyfelünk vagy és Gábor nem említette, van egy szuper új gépünk, ami nem csak szép és jól mutatna az irodádban, de kapszulából nem csak espresso-t tud, hanem gombnyomásra latté-t, capuccino-t, hosszú kávét is készíthetsz. Ügyfélként csak igényelned kell telefonon vagy e-mailben, ahogy megszoktad.

Amennyiben még nem vagy ügyfelünk, akkor ez a csomag neked való, ha nagy az ügyfélforgalom és szeretnéd elkápráztatni azokat, akik betérnek hozzád, de nem akarsz százezrekért gépet venni. A csomag tartalma egy LB 2500-as automata, 300 kapszula nettó 94,50,- Ft /db áron (bruttó 120,- Ft), 2 Lavazza espresso csésze, valamint egy csomag tejpor (28.350 Ft+áfa áron) A csomagot telefonon vagy e-mailben tudod tőlünk megrendelni: 06 (1) 280 1192 vagy rendeles@kaveszunet.hu

3.

ajándék

Ajándékot adni jó! Mindenkinek, aki 300 darab kapszula felett rendel egy megrendelésben, annak most 2 db Lavazza espresso porcelán csészét
és alátétet adunk ajándékba. Ezt akkor is megkapod ha már vásároltál nálunk és akkor is ha ez lesz az első vásárlásod nálunk! Ahhoz, hogy az ajándékodat megkapd rendelésedet itt a webshopon keresztül kell leadnod.

0